Despre noi

Fiziolife Medica – cabinetul de recuperare medicala (kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic) din Bucuresti unde gasesti cei mai buni specialisti si cea mai buna tehnica pentru orice durere. (?!)

In urma stabilirii impreuna cu un specialist fizioterapeut a unui program complet de recuperare vom aplica tehnici specifice de recuperare: Fizioterapie, kinetoterapie (sport), masaj terapeutic, reflexoterapie, termoterapie, taping, etc.

Clinica este dotata cu aparatura completa de fizioterapie ca ofera servici de electroterapie( diadinamice, TENS, curenti interferentiali, galvanizare, etc), ultrasunet, laser, magnetoterapie, unde scurte, etc.

Kinetoterapie: la inceputul sedintelor de sport medical se stabilesc obiective pe termen scurt si lung si se folosesc tehnici de kinetoterapie pasiva, activa sau cu aparate, toate adaptate nevoilor pacientului si stadiului bolii.

Masajul in cabinetul Fiziolife poate fi diferit in functie de nevoi. Kinetoterapeuti, absolventi.

Pe parcursul tratamentului se realizeaza evaluari si reevaluari, pentru o terapie completa.

O alta sectiune a cabinetului este partea de estetica, unde totul se realizeaza sub supraveghere medicala.
Aici puteti beneficia de tratament de slabit, tratament anticelulitic si masaj, alaturi de tehnici speciale de drenaj limfatic. Pentru aceasta se folosesc aparate moderne de electrostimulare, termocuverta si se asociaza cu masaj de slabit si anticelulitic. In plus, avem o sala moderna si intima de fitness, dotata cu aparatura Ketller de inalta performanta unde se completeaza actiunea pe masa musculara si tesutul adipos prin tehnici speciale de gimnastica de slabit si Pilates.

ECHIPA NOASTRA

NUME SI PRENUME

FUNCTIE

NUME SI PRENUME

FUNCTIE

NUME SI PRENUME

FUNCTIE