Terapie Gravide

Esti viitoare mamica! Ti-ai dorit mult asta, dar acum parca nu mai esti atat de „usoara”, te misti mai greu, picioarele ti se umfla, nu poti dormi, te doare spatele … Am trecut si noi prin toate astea, asa ca am conceput un program complex de sport si masaj care te va ajuta sa te bucuri de fiecare clipa pe tot parcursul sarcinii, sa ai o nastere mai usoara si o recuperare mai buna, iar copilul tau sa aiba o dezvoltare armonioasa si sanatoasa.

 

Masaj gravida

Exista de asemenea tehnici speciale de masaj pentru gravide si noi mamici, destinate imbunatatirii starii generale, de relaxare, pregatirii pentru nastere sau refacerii rapide dupa nastere.

La FizioLife Medica masajul pentru gravida se face cu produse bio, adecvate, cele mai multe continand ulei de migdale, despre care se stie ca este singura arma de combatere a vergeturilor la cresterea brusca a circumferintelor. Si toate la un loc, sub indrumarea unui consilier profesionist, te fac sa simti fericirea complet.

 

Gimnastica gravide

Fitness medical specializat, cu tonifiere si limitarea cresterii in greutate, cu stimularea circulatiei si intoarcerii venoase, este prima optiune in castigarea si mentinerea starii de bine la gravida.

 

Kinetoterapie gravida

Kinetoterapia pentru gravide este o forma de sport care se bazeaza pe exercitii care mentin si chiar cresc tonusul fara sa te oboseasca. Ele furnizeaza totodata endorfinele care dau starea de bine.

Poti lucra individual sau in grup si, de fiecare data, vei fi atent supravegheata medical de un specialist. Sedintele de terapie in grup prilejuiesc, pe langa tratamentul propriu-zis, intalnirea cu alte doamne insarcinate si un interesant „schimb de experienta”.

Schema de sport se bazeaza pe studii specializate ale oamenilor de stiinta si pe experienta unui specialist de-al nostru care va avea grija de tine si tine cont de nevoile si posibilitatile tale.

In terapia de gravida noi includem periodic proceduri de stimulare a drenajului limfatic, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, care devine deficitara cu cat varsta sarcinii creste.